Uvaferm Mannolees 20g
Várható szállítás: | 2025. április 14. |
|
|
Szállítási díj: | 2.413 Ft |
Elérhetőség: | Rendelés alatt |
Gyártó: | Uvaferm |
Cikkszám: | 3236 |
Bársonyosság-, teltség-kerekség érzet-,savharmónia-, stabilitás javító élesztőkészítmény (mannoprotein). Vörös-, fehér-, és rozéborokhoz. Tiszta tökéletesen oldódó mannoprotein készítmény. A hosszú seprőntartásos technológiát helyettesíti, kockázatok nélkül. Kiszerelés: 20g
|
Leírás és Paraméterek
Adagolás:
1. Vörösborokhoz
2. Fehér- és rozéborokhoz
Előkészítés, felhasználás:
A 20g Mannolees-t oldja fel 2dl borban vagy vízben és keverje a kezelendő tételhez. Célszerűen a bor derítése után használja. Egyébként a bor bármilyen kezetlségi stádiumában alkalmazható. Egyetlen előírás, hogy a palackozást megelőző szűrés előtt legalább 24 óra teljen el a Manolles bekeverése után.
Tárolás, eltarthatóság:
Száraz hűvös helyen tárolva a gyártási időtől 3 év. Felbontás után a lezárt csomag később is felhasználható.
Miből készül és mi is a MANOLEES?
Azélesztő sejtfalából kivont és koncentrált sejtfalalkoto mannoprotein. Nagy tisztaságú, tökéletesen oldódó védőkolloid, ami a bor hosszú idejű seprőhatásakor kisebb mennyiségben magától is beoldódik az élesztők sejtfalából és teltebbé, kerekebbé, szájat kitöltőbbé, stabilabbá, hosszabb életűvé teszi a bort.
Mikor érdemes használni a MANNOLEES-t?:
-ha nem elég telt, kerek a bor
-ha durva a bor savérzete
-ha durva cserzőanyagú, durva tanninú, tehát nem elég bársonyos a vörösbor
-a bor teljes harmóniájának, élvezeti értékének javítására
-a bor tartósságának, élettartamának növelésére