Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Uvaferm Mannolees 20g

Várható szállítás: 2025. április 14.
Szállítási díj: 2.413 Ft
Elérhetőség: Rendelés alatt
Gyártó: Uvaferm
Cikkszám: 3236

Bársonyosság-, teltség-kerekség érzet-,savharmónia-, stabilitás javító élesztőkészítmény (mannoprotein).

Vörös-, fehér-, és rozéborokhoz.

Tiszta tökéletesen oldódó mannoprotein készítmény. A hosszú seprőntartásos technológiát helyettesíti, kockázatok nélkül.

Kiszerelés: 20g

Legkisebb rendelhető mennyiség: 5!

Leírás és Paraméterek

Adagolás:

1. Vörösborokhoz

2. Fehér- és rozéborokhoz

Előkészítés, felhasználás:

A 20g Mannolees-t oldja fel 2dl borban vagy vízben és keverje a kezelendő tételhez. Célszerűen a bor derítése után használja. Egyébként a bor bármilyen kezetlségi stádiumában alkalmazható. Egyetlen előírás, hogy a palackozást megelőző szűrés előtt legalább 24 óra teljen el a Manolles bekeverése után.

Tárolás, eltarthatóság:

Száraz hűvös helyen tárolva a gyártási időtől 3 év. Felbontás után a lezárt csomag később is felhasználható.

Miből készül és mi is a MANOLEES?

Azélesztő sejtfalából kivont és koncentrált sejtfalalkoto mannoprotein. Nagy tisztaságú, tökéletesen oldódó védőkolloid, ami a bor hosszú idejű seprőhatásakor kisebb mennyiségben magától is beoldódik az élesztők sejtfalából és teltebbé, kerekebbé, szájat kitöltőbbé, stabilabbá, hosszabb életűvé teszi a bort.

Mikor érdemes használni a MANNOLEES-t?:

-ha nem elég telt, kerek a bor

-ha durva a bor savérzete

-ha durva cserzőanyagú, durva tanninú, tehát nem elég bársonyos a vörösbor

-a bor teljes harmóniájának, élvezeti értékének javítására

-a bor tartósságának, élettartamának növelésére

Keresés