Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Uvaferm Cuvee Blanc enzim 10g

Várható szállítás: 2025. április 04.
Szállítási díj: 2.413 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Uvaferm
Cikkszám: 3230

Fehér szőlők macerációs enzime, jó minőségű szőlők hosszú idejű áztatására kifejlesztett enzim. 
A káros mellékaktivitásoktól teljesen megtisztított enzim. Ízben, illatban komplexebb, fajtajellegesebb, teltebb, kerekebb borok. Dózis: 2 g/q.

Pektinbontó és aromafelszabadító enzim. Oxidáz, depszidáz és fahéjsav-észteráz mentes enzimkészítmény. Olyan gyümölcsöknél érdemes a Lallzyme HC enzimmel kombináltan használni, ahol a cefrét erjedés után rögtön főzni kell (málna, eper, szeder, Vilmoskörte, stb.)

Legkisebb rendelhető mennyiség: 5!

Keresés